27561 afisari
Florina Bălăescu, „Vocea mea vine din suflet“
publicat in data de 25-01-2010

Carolina: Florina Bălăescu este un nume asociat cu radio Horion. Cum a început totul?
Florina Bălăescu: Am intrat la radio Horion în urma unui concurs, în anul 2004. Îmi aduc aminte cu emoție de acel  moment, când am trecut prima oară pragul redacției și am fost condusă direct în cabina de emisie pentru a da o probă. Am fost primită cu căldură de toți care erau acolo și mi s-a dat o lună la dispoziție să învăț meserie, pentru că nu aveam nicio experiență.

Carolina: Într-un timp atât de scurt ai devenit redactor șef. Cum s-a întâmplat?
F.B.: Am avut norocul să am șefi extraordinari, care au avut încredere în mine și care mi-au dat posibilitatea de a învăța. Domnului Constantin Horăscu, cel care a dat naștere acestui post de radio, îi datorez cariera mea în jurnalism.
Mai târziu, când fiul domnului Horăscu a preluat frâiele firmei, am devenit redactor șef. A contat, bineînțeles și votul colegilor mei și pentru asta le mulțumesc.

Carolina: I-ai fermecat pe ascultători cu vocea ta caldă. Există vreun secret pentru că ai această voce minunată, faci ceva în mod special pentru a avea acest glas?
F.B.: Foarte mulți oameni mă întreabă acest lucru. Nu fac nimic, în afară de câteva lecții de dicție din când în când. Asta e vocea mea, care vin din suflet.

Carolina: În fiecare zi, de la orele 12, pe 103,6 FM, răzbate vocea Florinei Bălăescu. Ce subiecte dezbați în cadrul emisiunilor tale?
F.B.: De luni până joi moderez emisiunea”Bulevard Horion”, o emisiune gen magazin cu informații și știri din toate domeniile și, bineînțeles, muzică populară. Apoi, vinerea, de la orele 14 are loc emisiunea ”Populari în studio”. Am ca invitați soliști de muzică populară celebri, dar și soliști mai puțin cunoscuți, pe care oamenii trebuie să-i cunoască, pentru că sunt oameni valoroși care își dedică toată viața folclorului românesc.

Carolina: Ce înseamnă radioul pentru tine? Te vezi lucrând în alt domeniu, făcând altceva?
F.B.: Radioul este viața mea, a doua mea casă. Nu cred că mi-ar plăcea sa fac altceva, altundeva decât la radio Horion.  M-am atașat de colegii mei și de acest loc și nu doresc să-l schimb pentru nimic altceva.

Carolina: Te-ai căsătorit de curând. Cum este viața de femeie măritată?
F.B.: Sunt căsătorită de șapte luni și sunt mai fericită ca niciodată. Am avut o nuntă ca în povești, pe care ne-am organizat-o singuri, eu cu soțul meu și ne mândrim cu asta. A fost o petrecere pe cinste, pentru că ne-au fost alături Petrică Mâțu Stoian, Maria Ghinea, Neta Soare, Victorița Cică, Cornelia Tică, Cornel Cojocaru, Cristian Bănățeanu, Marius Măgureanu. A urmat o lună de miere perfectă în Grecia, țară de care m-am îndrăgostit. Tot ce îmi lipsește pentru a fi o femeie împlinită este un copil, care sperăm să vină cât mai repede.

Carolina: S-a schimbat ceva în cariera ta de când ești căsătorită? Cum te împarți între casă și radio?
F.B.: Nu s-a schimbat nimic în cariera mea după căsătorie. Soțul meu este un om special și mă susține în tot ceea ce fac. Mă însoțește la spectacole, este alături de mine mereu și îmi ridică moralul atunci când nu toate merg bine.

Carolina: Cum îți petreci puținul timp liber pe care îl ai?
F.B.: Îmi place să stau în bucătărie și să gătesc, pentru că asta mă relaxează. Îi gătesc soțului meu mâncărurile lui preferate: pui  la cuptor, sarmale și Tiramisu.

Carolina: Nu te întreb despre proiectele de viitor, aș dori să știu ce nu îți dorești să ți se întâmple?
F.B.: Nu aș vrea să îmi pierd dragostea și respectul ascultătorilor, pentru că acesta ar fi singurul lucru care m-ar întrista.

Carolina: Un mesaj pentru cititoarele noastre.
F.B.: Le doresc să fie mereu vesele și frumoase, să aibă încredere în ele pentru că sunt puternice și le urez ”La Mulți Ani” de Sfântul Valentin.Te-ar mai putea interesa:


Comenteaza
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume*:
Email:
Comentariu*:
Cod de verificare:
Introduceti codul de mai sus:
 
Revista lunii. Descarca format PDF 8 martie - 8 aprilie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 2 anul 5
Revista lunii. Descarca format PDF.22 ianuarie -22 februarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 5
.
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 decembrie -17 ianuarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 12 anul 4
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 noiembrie-17 decembrie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 11 anul 4
.
Revista lunii octombrie - descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 10 anul 4
Revista lunii septembrie descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 9 anul 4
----
Revista lunii iunie- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 6 anul 4
----
Revista lunii mai- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 5 anul 4
Revista lunii aprilie - format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 4 anul 4
Revista lunii martie format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 3 anul 4
Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 4 Revista lunii decembrie- forat PDF

http://www.tvoltenia.ro/