29920 afisari
ANDA ADAM și VICTOR SLAV, „Your love is what I want/ It feels just like the sunset”
publicat in data de 01-03-2010

Doi tineri frumoși, plini de viață, o cântăreață talentată și un om de televiziune carismatic, dar mult mai important, o iubire...ca în povești... Acestea par a fi cuvintele potrivite pentru a face referire la Anda Adam și Victor Slav, care de mai bine de trei ani formează un cuplu. Cei doi  îndrăgostiți ne-au permis să pătrundem în intimitatea poveștii lor de iubire și au povestit pentru revista Carolina  cum s-au cunoscut, cum decurge frumoasa lor relație, cum privesc „bârfele” răutăcioase ale presei dar și cum privesc ei viitorul...

Carolina: Cum v-ați cunoscut... oficial?
Victor: Ne-am cunoscut la ”Dansez pentru tine”. Se întâmpla pe la sfârșitul lui 2006, în cel de-al doilea sezon al emisiunii, în care am participat amândoi. Așa ne-am cunoscut, după care lucrurile au venit de la sine.
Anda: Așa este, ne-am cunoscut pe platourile emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV.  Petreceam mult timp împreună, până ne-am dat seama că se întâmplă ceva între noi. Totul a venit natural și treptat.

Carolina: Cine a făcut primul pas ? Cum a debutat relația voastră?
Victor: Ne vedeam foarte des pentru că petreceam mult timp la repetiții. Așa am început să ne cunoștem mai bine. Îmi amintesc că după ce Anda a fost eliminată din concurs, era foarte tristă, avea și probleme la un picior din cauza efortului fizic, iar eu mi-am propus să o înveselesc și am invitat-o în oraș. Cred că acela a fost ”primul pas”.
Anda: Iar la două săptămâni după ce am devenit un cuplu ne-am mutat împreună fiindcă ne-am dat seama că nu putem stă unul fără celălalt.

Carolina: Care a fost reacția prietenilor, a familiei, când le-ați dat vestea că sunteți împreună?
Victor: Ne-au spus: “A, da??? Foarte cool!”
Anda: Prietenele mele și familia mi-au zis că nu știu cum am făcut, dar l-am ales pe cel mai frumos băiat! S-au bucurat, bineînțeles.

Carolina: Ce apreciezi cel mai mult la Anda?
Victor: Dincolo de faptul că este o fată foarte frumoasă și deșteaptă, m-a cucerit cu firea ei pozitivă, cu optimismul ei. Este un om puternic, care vede întotdeauna latura bună a lucrurilor și reușeşte să te molipsească cu optimismul ei.

Carolina: Anda, ce apreciezi cel mai mult la Victor?
Anda: Sinceritatea, bunul simț pe care îl are întreaga sa familie, simțul umorului. De când l-am cunoscut pe el râd mult mai mult.

Carolina: Există vreo melodie a Andei dedicată lui Victor?
Anda: Nu am facut asta până acum, dar pot să o fac imediat: ultimul meu single My Love On You este perfect pentru el....”Your love is what I want/ It feels just like the sunset”…

Carolina: Cum vă place să vă petreceți timpul atunci când sunteți împreună?
Anda: Să mergem la film și să mâncăm pop-corn.
Victor: Chiar dacă nu avem mult timp liber, pentru că suntem doi oameni foarte ocupați, atunci când suntem împreună ne place să facem lucruri normale, pe care le fac toți tinerii: mergem la film, cinăm în oraș, ne vedem cu prietenii sau pur și simplu stăm împreună acasă.

Carolina: Cum reacționați când apar în presă lucruri neadevărate despre voi?
Anda: Ne-am obișnuit cu ideea și deja nu mai dăm importanță acestor materiale.
Victor: Aşa este, cred că ne-am obișnuit… Nu e ceva ce putem schimba, ziarele vor scrie întotdeauna și neadevăruri. Noi nu le luăm în seamă, nu punem preţ pe astfel de bârfe. Dacă ar fi să te superi pentru orice neadevăr apărut în presă, unde ai ajunge?

Carolina: Care este cel care cedează după o ceartă și face primul pas spre împăcare?
Anda: Ştiu că sună ciudat, dar credeți-mă că noi nu ne certăm. Cel mult putem avea opinii diferite, dar nu exagerăm încât să ajungem să ne certăm. Dacă nu ajungem la un numitor comun, rămâne fiecare cu părerea lui și gata!
Victor: Nici eu nu-mi amintesc să fi avut vreodată o ceartă serioasă, în adevăratul sens al cuvântului. Sigur că există și opinii diferite, cum spune și Anda, ca în orice relaţie. Dar acestea nu duc la certuri majore. Este firesc ca doi oameni să aibă și păreri diferite, iar atunci discutăm întotdeauna ca doi oameni civilizați.

Carolina: Victor, tu mergi des la concertele Andei?
Victor: Da, chiar am avut o perioadă în care mergeam foarte des, în special în weekenduri, când nu lucram. Numai că în ultima vreme programul meu este foarte plin, am multe filmări pentru emisiunea ”Frumusețe pe muchie de cuțit”, intervențiile live la rubrica ”Vremea” din cadrul Ştirilor Pro Tv, așa că nu prea mai reușesc să o însoțesc pe Anda în concerte.

Carolina: Când nu sunteți împreună vorbiți mult la telefon?
Anda: Vorbim destul de des, însă nu exagerăm. Oricum, amândoi avem foarte multă treabă și nu am avea cum să stăm non-stop la telefon nici dacă am vrea.
Victor: E important să ținem legătura și să știm unul de celălalt. Nu știu ce înseamnă “mult”… dacă vă gândiți că ne sunăm sau ne dăm mesaje de 10 ori pe oră, atunci nu, nu așa procedăm. Dacă am o filmare sau dacă Anda e pe scenă, evident că nu putem vorbi. Însă lucrurile importante se comunică întotdeauna.

Carolina: Sunteți pro sau contra Valentine’s Day? Sărbătoriți, vă faceți cadouri? Dar despre  Dragobetele pitoresc ce  părere aveţi?
Anda: Noi mereu am zis ca suntem PRO... el e la Pro TV, eu la  MediaProMusic... deci suntem familia ”PRO orice e frumos”. Ne facem cadouri simbolice de Valentine’s Day și încercăm să petrecem întreaga zi împreună. Mie îmi convine și Dragobetele. Sărbătorim de două ori dragostea... ce poate fi mai frumos?
Victor: Până la urmă, fiecare dintre ele e un motiv în plus de sărbătoare, nu?

Carolina: Se zvonește în presă faptul că în cursul acestui an urmează nunta…Este adevărat?
Victor: Se zvonește în presă și că ne-am certat, că ne-am despărțit, acum se vehiculează că anul ăsta ne căsătorim, cine știe ce se va mai inventa….
Anda: Am declarat că ne iubim foarte mult și că vom face această petrecere cu prietenii și cei dragi pentru a sărbătorii iubirea noastră, dar asta când vom avea timp. Nu v-am spus că noi suntem foarte spontani? Noi nu ştim ce facem mâine, cum să planificăm o nuntă peste nu știu câte luni? Când vom stabili ceva, vă vom anunța negreșit.

Carolina: V-ar plăcea să celebrați evenimentul în cadrul unei ceremonii tradiționale sau printr-o petrecere nonconformistă?
Anda & Victor: Nu ne-am gândit la acest detaliu, însă știm sigur că dacă va avea loc vreo nuntă, va fi în  mod cert ceva diferit, unic și zvăpăiat, la fel ca noi, ceva de care toți cei invitați să își amintească cu plăcere. Însă despre asta vom vorbi atunci când va fi cazul.
Text: Corina Tene
Foto: Paul Diaconu, Pro tv
Te-ar mai putea interesa:


Comenteaza
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume*:
Email:
Comentariu*:
Cod de verificare:
Introduceti codul de mai sus:
 
Revista lunii. Descarca format PDF 8 martie - 8 aprilie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 2 anul 5
Revista lunii. Descarca format PDF.22 ianuarie -22 februarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 5
.
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 decembrie -17 ianuarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 12 anul 4
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 noiembrie-17 decembrie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 11 anul 4
.
Revista lunii octombrie - descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 10 anul 4
Revista lunii septembrie descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 9 anul 4
----
Revista lunii iunie- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 6 anul 4
----
Revista lunii mai- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 5 anul 4
Revista lunii aprilie - format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 4 anul 4
Revista lunii martie format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 3 anul 4
Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 4 Revista lunii decembrie- forat PDF

http://www.tvoltenia.ro/