19872 afisari
Dj Project FEAT. Giulia Anghelescu, o nouă formulă a succesului
publicat in data de 01-03-2010

Dj Project este una din cele mai apreciate trupe din România. Din august 2009, Maxx și Gino Manzotti au o nouă colegă. Giulia Anghelescu ( ex Candy) este cea care a înlocuit-o pe Elena. Giulia a păşit prima oară pe scenă la şase ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop. În 1995, Giulia şi-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean şi Mihai Ochiu. În 1996, a făcut parte dintr-un trio feminin, iar în 1998, când clubul Giulia şi-a închis porţile, a devenit prezentatoarea unei emisiuni TV dedicată adolescenţilor.
În acelaşi an, au urmat alte succese: a câştigat preselecţia pentru Şcoala Vedetelor şi şi-a înfiinţat un alt trio, din care făceau parte Monica Andrei, viitoare componentă a trupei Candy şi Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din păcate, formula nu a fost menită să reziste, foarte curând, fetele s-au despărţit. În martie 2000, Giulia s-a gândit să-şi viziteze un prieten din copilărie: Laurenţiu Duţă. Iniţial, Giulia îşi dorea un material solo, dar Laurenţiu i-a propus altceva: un nou trio, şi  aşa a ajuns Giulia la Candy. Începând din anul 2002, Giulia se mută în Bucureşti unde a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr . Ulterior, s-a înscris la cursurile Facultăţii de Sociologie - Psihologie din cadrul Universităţii Spiru Haret .
În anul 2004 Giulia renunţă la trupa Candy optând pentru o carieră solo. Imediat lansează şi primul album solo intitulat Giulia , de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004.
În octombrie 2004, Giulia devine co-prezentatoare la emisiunea Cool-Mea Distracţiei , la TVR2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii Kiss Adventure de la Prima TV. Giulia, alături de Andu Câmpu, a prezentat emisunea Kiss my way , de la Kiss FM. Cel de al 2-lea album a fost lansat în vara lui 2006 si s-a numit Fluturi . Giulia a colaborat cu trupa DJ Project la piesa Prima Noapte , dar şi cu Marius Nedelcu (Ex Akcent) la piesa Rain . A lansat în vara lui 2008 al 3-lea album solo intitulat Primul pas . A participat la showul tv Dansez pentru tine unde a şi câştigat locul 1.
Revista Carolina a aflat mai multe despre noua formulă în care îi vom vedea pe cei de la Dj Project pe scena românească.

Carolina: Cum a luat naştere acest proiect muzical?
Gino Manzotti: L-a adus barza! Acum 10 ani am studiat puţin piaţa din România și mi-am dat seama că nu este atât de greu să faci muzică. Așa că am făcut acest proiect. La început am cântat cu două fete: Diana și Raluca, apoi cu Claudia, cu Elena, cu Giulia, încă o dată cu Elena și acum din nou cu Giulia.

Carolina: În curând se împlinesc 10 ani de când Dj Project există pe piața din România. Veți pregăti un concert special, un material discografic aniversar, la ce să se aștepte fanii din partea voastră?
Gino Manzotii: Normal! Pentru 10 ani pregătim ceva frumos: un concert în Sala Polivalentă din București care va avea loc în octombrie 2010 și vor fii foarte mulți invitaţi.
Carolina: Acum vocea feminină de pe melodiile voastre este Giulia, numele vostru de scenă va fi pur și simplu Dj Project sau Dj Project feat.  Giulia?
Gino Manzotti:  Vom apărea sub numele de Dj Project feat. Giulia.
Carolina: Giulia va renunța la cariera solo?
Gino Manzotti: Categoric!!!
Giulia: Nu, Gino glumește, nu voi renunţa  la cariera solo, voi amâna însă proiectele individuale. Deocamdată DJ Project se bucură de toată atenția mea.

Carolina: Mereu aţi colaborat cu voci cunoscute pentru melodiile voastre. Acum că Elena nu mai este component al Dj Project, v-ați gândit la un proiect Dj Project feat. Giulia feat. Elena?
Gino Manzotti: Nu, nu cred …apare de prea multe ori cuvântul “featuring”.

Carolina: Sunteți una din cele mai apreciate trupe din România, unul din cele mai bune sound-uri, munciţi mult, aveți concerte, emisiuni, timp liber vă mai ramâne?
Gino Manzotti: Nu!!!! Mai ales în perioada asta. Din august până în decembrie nu mai putem face nimic. Ne luăm vacanță în ianuarie.

Carolina: Care este  cea mai mare realizare a voastră de până acum?
Dj Project: Să o aducem pe Giulia în Dj  Project.
Giulia: Să cânt cu Dj Project.
Text: CORINA TENE
Foto: LIVIU MUTILATe-ar mai putea interesa:


Comenteaza
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume*:
Email:
Comentariu*:
Cod de verificare:
Introduceti codul de mai sus:
 
Revista lunii. Descarca format PDF 8 martie - 8 aprilie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 2 anul 5
Revista lunii. Descarca format PDF.22 ianuarie -22 februarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 5
.
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 decembrie -17 ianuarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 12 anul 4
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 noiembrie-17 decembrie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 11 anul 4
.
Revista lunii octombrie - descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 10 anul 4
Revista lunii septembrie descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 9 anul 4
----
Revista lunii iunie- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 6 anul 4
----
Revista lunii mai- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 5 anul 4
Revista lunii aprilie - format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 4 anul 4
Revista lunii martie format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 3 anul 4
Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 4 Revista lunii decembrie- forat PDF

http://www.tvoltenia.ro/