![]() |
![]() |
![]() |
trimite pe e-mail | tipareste articol | comentarii |
Ingrediente:
1 cățel de usturoi, curățat și zdrobit, 4 linguri ulei de măsline, 2 linguri oțet din vin alb sau oțet din mere, 1 lingură zeamă de lămâie, piper negru măcinat, 450 g piept de pui fiert sau la cuptor, tăiat cubulețe, 125 g măsline negre fără sâmburi, tăiate în jumătăți, 2 morcovi mari, curățați și rași mare, 2 tije de țelină, curățate și tăiate felii subțiri, 1 ceapă roșie mijlocie, curățată și tocată, 60 g salam tăiat felii groase și apoi fâșii, 2 lingurițe capere scurse, frunze de salată, rondele de ceapă roșie, fâșii de morcovi și măsline întregi pentru ornat.  
Rețeta v-a fost oferită de restaurantul TwentySix, str Unirii nr 26.
Rezervări telefon 0766.477420