59940 afisari
12 moduri de a te respecta
publicat in data de 31-10-2010

Lucrăm atât de greu să ne arătăm dragostea noastră faţă de lume, de mediu şi de oamenii din jurul nostru. Uneori,  iubindu-i pe alţii, am uitat să ne iubim. Ca în orice relație, lucrurile mici contează atât de mult ca marele  gesturi de iubire.

Aici sunt 12 moduri de a-ți  arăta dragostea pentru tine.
Mănâncă sănătos și fă sport!
Un stil de viaţă sănătos este un mod de a-ți  arăta dragostea pentru tine. Alege să mănânci sănătos și nu face excese alimentare. Fă sport ca să-ți menții greutatea și ca să reduci riscul apariției bolilor de nutriție.
Odihnește-te !
Ştiu că ai multe roluri şi responsabilităţi. Dar asta nu înseamnă că nu poți să-ți iei un moment să respiri, să te relaxezi, şi pentru a-ți revitaliza corpul . Când eşti obosită, nu mai ști ce faci şi nu te poți  odihni. Când e timpul să dormi, lasă gândurile deoparte, închide ochii, şi visează.
Răsfață-te!
Atunci când te simți extenuată, lasă totul și încearcă să te calmezi. Du-te la un spa sau la un salon de masaj pentru relaxare. Dacă bugetul nu-ți permite, te poți răsfăța și acasă! Fugi în weekend departe de toți și bucură-te de o baie cu multă spumă și parfum. Închide telefonul mobil și stai în pat cu o carte bună. Gândește-te la lucruri frumoase care să te revigoreze și să poți da piept unei săptămâni agitate.
Hrănește-ți spiritul!
Nu uita să îți  hrănești  spiritul, mai ales în aceste vremuri de incertitudine şi provocări. Poți afla mai multe despre religia ta. Poți învăţa să meditezi. Este important să nu te pierzi în agitaţia vieţii moderne.
Relaxează-ți mintea!
 Nu trebuie niciodată să oprești  procesul de învăţare. Provoacă-ți mintea și învață lucruri noi; cine știe, poate descoperi că ai un nou hobby  sau chiar un talent ascuns.
Fii pozitivă!
Nimic bun nu va ieşi din pesimism și  negativitate. Trebuie doar să accepți că există lucruri în această viaţă pe care nu le  poţi schimba, că există lucruri  care nu îți plac. În loc să te  concentrezi  pe aceste lucruri, încearcă să te concentrezi pe partea pozitivă a vieţii. Poți  fi tristă, dar nu insista pe aceste sentimente. Amintește-ți toate lucrurile pozitive din viața ta și fii recunoscătoare pentru ce ai.
Descoperă-ți calitățile!
Cineva va fi întotdeauna mai bună  decât tine, mai  căutată  decât tine, mai calificată  decât tine. Asta nu înseamnă că trebuie să te desconsideri, ci mai degrabă să încerci să îți descoperi calitățile și să îi lași și pe ceilalți să le vadă! Nu trebuie să te iei la întrecere cu nimeni, mai bine aleargă în propriul ritm și bucură-te de cursă așa cum îți dorești!
Fă lucruri care îți fac plăcere!
Nu trebuie să te simți vinovată dacă îți acorzi mai mult timp pentru tine. Nu ești nicidecum iresponsabilă, dă-ți doar șansa de a-ți trăi viața cu plăcere și te vei simți fericită și împlinită.
Recompensează-te!
Nu uita să te răsfăţi din când în când. Poți să-ți faci singură cadouri, lucruri mărunte care îți fac plăcere, care nu trebuie să fie neapărat extravagante sau costisitoare. Lucrurile simple care te fac fericită sunt suficiente pentru a te recompensa.
Stai lângă oamenii care te iubesc!
 Stai în preajma oamenilor dragi ție, a acelora  care îți dau o stare de bine și echilibru. Nu trebuie să te înconjori de persoane negativiste, care îți transmit o stare de disconfort.
Stai singură  din când în când!
Dacă nu îți place ideea de a fi singură ,chiar și pentru câteva ore, atunci nu ştiu cât de mult te iubești. Sună dur, dar poate reflectezi câteva momente la asta. Nu îți face griji în cazul în care gândul de a urmări un film singură te sperie.  Învăţă  să te bucuri de timp de una singură  ca să câștigi respect și dragoste pentru tine.
Simte dragostea!
Este extraordinar să te îndrăgostești și să trăiești momente unice în viață. Numai că, nu știi niciodată când îți întâlnești jumătatea, așa că fii pregătită în orice moment: ținuta, machiajul și starea de spirit trebuie să fie perfecte pentru asta!Te-ar mai putea interesa:


Comenteaza
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume*:
Email:
Comentariu*:
Cod de verificare:
Introduceti codul de mai sus:
 
Revista lunii. Descarca format PDF 8 martie - 8 aprilie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 2 anul 5
Revista lunii. Descarca format PDF.22 ianuarie -22 februarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 5
.
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 decembrie -17 ianuarie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 12 anul 4
Revista lunii. Descarca format PDF. 17 noiembrie-17 decembrie Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 11 anul 4
.
Revista lunii octombrie - descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 10 anul 4
Revista lunii septembrie descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 9 anul 4
----
Revista lunii iunie- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 6 anul 4
----
Revista lunii mai- descarca format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 5 anul 4
Revista lunii aprilie - format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 4 anul 4
Revista lunii martie format PDF Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 3 anul 4
Vezi varianta electronica a revistei Revista Carolina - Coperta - Numarul 1 anul 4 Revista lunii decembrie- forat PDF